1000 recepten met slagroom
4 plakjes bladerdeeg2 handappels1 klein ei65 gr. suiker1/4 theel. kaneelpoederappelsjabloon280 ml. slagroom. Verwarm de oven voor op 200 graden. Snijd in het bladerdeeg 4 appelvormen uit. Leg ze op het bakpapier en leg op ieder bladerdeegplakje een h... bekijk recept »
90 gram bloem30 gram maizenazout6 eieren150 gram witte basterdsuiker250 ml slagroom2 zakjes vanillesuiker1 zakje slagroomversteviger1 dl sinaasappelsap6 Smarties kokers a 40 gram Voorbereiding Verwarm de oven voor op 175?C. Vet een springvorm (doorsn... bekijk recept »
250 gram bittere chocolade met 72% cacao (reep a 100 gramSwiss noir)150 gram boter of margarine225 gram poedersuiker5 eierenzout1 zakje vanillesuiker150 gram bloem2 tl. bakpoeder1 pot abrikozenjam1 bekertje slagroom1 el. suiker1 el. boter om in te ve... bekijk recept »
250 gram bittere chocolade met 72% cacao (reep a 100 gramSwiss noir)150 gram boter of margarine225 gram poedersuiker5 eierenzout1 zakje vanillesuiker150 gram bloem2 tl. bakpoeder1 pot abrikozenjam1 bekertje slagroom1 el. suiker1 el. boter om in te ve... bekijk recept »
-225 gram chocolade. -Circa 225 gram kant-en-klare vanille-of chocoladecake. -2 el abrikozenjam. -1,5 dl slagroom. -1 el ahornsiroop. -100 gram schoongemaakt vers fruitzoals kleine aardbeienframbozenkiwi's of rode bessen. Klop de slagroom net stijf m... bekijk recept »
300 gr rijpe bananen 130 gr fijne kristalsuiker Het sap van 1 citroen 1 eidooier 1 dl slagroom 3 dl volle melk Pureer de bananen samen met de eidooier, de suiker en het citroensap Roer de bananenpuree goed door de slagroom en de melk Zet het v... bekijk recept »
1 cake van 350 g1 dl rumzabaglione2.5 dl slagroom2 el suiker25 g gekonfijte vruchtjes Bereidingswijze Snijd de cake overlangs in 3 gelijke stukken. leg een stuk cake in een schaal en besprenkel het gebak met eenderde van de rumschenk de helft van de ... bekijk recept »
voor de koekjes : 4 eiwitten 2 eidooiers 160 gram gemalen amandelen 100 gram fructose ~~~~~~~~ voor de creme : 1/4 liter slagroom 2 blaadjes gelatine 250 gram mascarpone 100 gram fructose ,~~~~~~~~~~~ 1 klein borrelglasje Amaretto 1 kop sterke nesca... bekijk recept »
100 gr melkchocolade100 gr pure chocolade3 eidooiers3 eiwitten4 eetl. poedersuiker2 dl slagroomgeraspte chocolade Hulpmiddelen Oven vast schaaltjepankomklopper of mixerlepelraspschaaltjes om het in te serveren. Hulpmiddelen - Oven vast schaaltjepank... bekijk recept »
350 g witte chocolade fijngehakt2 eidooiers5 dl slagroom1 tl gedroogde lavendel2 doosjes frambozen a 200 gpoedersuiker Voorbereiding Breng een laagje water in een pan aan de kook. Haal de pan van het vuur en zet een (metalen) kom met de witte chocola... bekijk recept »