729 recepten voor bbq
Natriumarme ketjapnatriumarme sambal (beide van Conimex)klein uitjecitroensap2 eetlepels olijfolie (oosters gekruid is extra lekker!) Roer de olijfolie goed door 3 eetlepels ketjap en 1 theelepel sambal. Voeg er een scheutje citroensap en een fijnges... bekijk recept »
75 g cevapcici (magere rundvleesrolletjesgekruidvan de Aldidiepvries) 30 g (biogarde) yoghurt 60 g komkommergeraspt 50 g tomaatin blokjes 15 g rode paprikain blokjes 1 el slasaus halfvol of calve yoghurtdressing komkommer 250 ml ijsbergslafijngesnede... bekijk recept »
4 eetlepels geraspte ui 1 kop tomatenpuree of ketchup drie kwart kopje water 1 eetlepel azijn 3 eetlepels worcesterhiresaus 1 theelepel zout 2 theelepel paprikapoeder 1 theelepel cayennepeper ? theelepel zwarte peper ? theelepel kaneel 1 mespunt fij... bekijk recept »
1,5 dl ketjap (manis) 1 dl sherry of rijstazijn 1/2 dl olie 1 afgestreken eetlepel bruine suiker of honing Recept Ketjapmarinade | Smulweb.nl Recept Ketjapmarinade bbq-met-omalidy heeft dit recept op 2 juni 2003 toeg... bekijk recept »
600 gr. rundergehakt2 sjalotten100 gr. amandelen2 theel. kruidnagelpoeder,peper en zoutolie Vermeng het gehakt met de sjalotten, het kruidnagelpoeder en de amandelen en voeg zout en peper naar smaak toe, vorm balletjes van het gehakt, bestrijk deze m... bekijk recept »
2 tomaten,6 teentjes knoflook,2rode peppertjes,z.p. basilicum Bereidingswijze Tomaten 1 min.in kokend water leggen ,moet een beetje (pulpachtig) zijn. tomaten pletten,fijngesneden knoflook /rode peppertjes,p.z.en basilicum toevoegen.op een koele plaa... bekijk recept »
-4 stukjes zalm en 4 stukjes kabeljauw mignonnetes (diepvries) -500 g diepvries groentereepjes -8 kerstomaten -8 el mascarone kaas -4 el witte (droge wijn) -4 el instantsausbinder -Italiaanse kruidenmix -peper en zout -8 vellen aluminiumfolie -verdee... bekijk recept »
-1,7 dl olijfolie -10 g verse oregano (fijngehakt) -10 g verse peterselie (fijngehakt) -1 el citroensap -3 kleine rode pepers (fijngehakt) -3 tenen knoflook (uit de pers) -1 kg schoongemaakte inktvisjes -laat de vis uitlekken en bewaar de marinade -b... bekijk recept »
800 gram rundergehakt 4 teentjes knoflook 150 g Parmezaanse kaas 3 el peterselie peper en zout nootmuskaat Vermeng het gehakt met de fijngehakte knoflook, de peterselie en de Parmezaanse kaas. Voeg peper, zout en nootmuskaat naar smaak toe. Maak er 8... bekijk recept »
500 gram kippenborstjes2 eetlepels witte basterdsuiker4 eetlepels fijngesnipperde prei of bieslook2 theelepels fijngesnipperde knoflookEen stukje geraspte gemberwortel1 eetlepel sesamzaadjes4 eetlepels kikoman (japanse ketjap)beetje sesamolie. Marine... bekijk recept »