kip recepten

1000 recepten voor kip


Provencaalse Lamsrib Met Jus Van Eekhoorntjesbrood

1.2 kg. lamsribstuk 3 el. olijfolie 1 el. boter 3 dl. lamsfond 40 gr. eekhoorntjesbroodgedroogd geweekt 2 el. creme fraiche 1 el. room 100 gr. courgette 50 gr. bleekselderij 50 gr. paprikarode 50 gr. wortel 25 gr. olijfzwartezonder pit 2 ... bekijk recept »

Provencaalse Lamsrib Met Jus Van Eekhoorntjesbrood

1.2 kg. lamsribstuk 3 el. olijfolie 1 el. boter 3 dl. lamsfond 40 gr. eekhoorntjesbroodgedroogd geweekt 2 el. creme fraiche 1 el. room 100 gr. courgette 50 gr. bleekselderij 50 gr. paprikarode 50 gr. wortel 25 gr. olijfzwartezonder pit 2 ... bekijk recept »

Romige Provencaalse Runderreepjes

6 eetlepels olijfolie 1 duopak krieltjes (700 gram) 2 schaaltjes provencaals gekruide runderreepjes a ca. 250 gram 1 winterwortel 2 venkelknollen 2 uien 1 teentje knoflook 1 pakje creme fraiche schenkbaar (200 ml) In koekenpan 3 eetlepels olie verhit... bekijk recept »

Romige Provencaalse Runderreepjes

6 eetlepels olijfolie 1 duopak krieltjes (700 gram) 2 schaaltjes provencaals gekruide runderreepjes a ca. 250 gram 1 winterwortel 2 venkelknollen 2 uien 1 teentje knoflook 1 pakje creme fraiche schenkbaar (200 ml) In koekenpan 3 eetlepels olie verhit... bekijk recept »

Romige Provencaalse Runderreepjes

6 eetlepels olijfolie 1 duopak krieltjes (700 gram) 2 schaaltjes provencaals gekruide runderreepjes a ca. 250 gram 1 winterwortel 2 venkelknollen 2 uien 1 teentje knoflook 1 pakje creme fraiche schenkbaar (200 ml) In koekenpan 3 eetlepels olie verhit... bekijk recept »

Eiertaartjes

Deeg: 225 gr. kwark1 dl. olie200 gr. bloem1/2 zakje bakpoederzout. Vulling: 20 gr. boter20 gr. bloem2 dl. melk100 gr. kwark1 eierdooier,75 gr. geraspte belegen Goudse kaaspeper4 hardgekookte eieren1 ui75 gr. ontbijtspek20 gr. boter2 kleine vleestomat... bekijk recept »

Eiertaartjes

Deeg: 225 gr. kwark1 dl. olie200 gr. bloem1/2 zakje bakpoederzout. Vulling: 20 gr. boter20 gr. bloem2 dl. melk100 gr. kwark1 eierdooier,75 gr. geraspte belegen Goudse kaaspeper4 hardgekookte eieren1 ui75 gr. ontbijtspek20 gr. boter2 kleine vleestomat... bekijk recept »

Eiertaartjes

Deeg: 225 gr. kwark1 dl. olie200 gr. bloem1/2 zakje bakpoederzout. Vulling: 20 gr. boter20 gr. bloem2 dl. melk100 gr. kwark1 eierdooier,75 gr. geraspte belegen Goudse kaaspeper4 hardgekookte eieren1 ui75 gr. ontbijtspek20 gr. boter2 kleine vleestomat... bekijk recept »

Garnalentartaartje Met Tomatensalsa En Mozzarellatosti

? 100 ml balsamicoazijn (bijv. Aceto Balsamico di Modena) ? 1 theelepel aardappelzetmeel of maizena ? 4 romatomaten ? 2 sjalotten ? 1 teentje knoflook ? 4 eetlepels olijfolie extra vierge ? 4-6 gedroogde tomaten in olie (pot) ? versgemalen pep... bekijk recept »

Heerlijke Franse Uiensoep

6 uien 1½ l vleesbouillon 35 g boter worcestersaus tabasco stokbrood 100 g Comté ( Franse boerenkaas) Verhit de boter in een hoge pan en bak de uien goudgeel. Blus ze af met de bouillon. Laat de uien zachtjes gaar worden. Breng de... bekijk recept »


Pagina 96 van 100