Pasenrecept Meringues Met Mango En Pistachenootjes | Smulweb.nl Recept Meringues met mango en pistachenootjes baronmunschausen heeft dit recept op 27 maart 2008 toegevoegd. Dit recept is
6.813 keer bekeken, 25 x bewaard Print recept Boodschappenlijst Verwarm de oven voor op 125 graden. Splits de eieren en klop met een mixer de eiwitten in een vetvrije kom stijf ( het eigeel wordt in dit recept niet gebruikt), voeg de suiker en de 2 eetlepels citroensap in gedeelten toe. Doe op het laatst als het eiwit bijna stijve pieken vertoont, de maïzena erbij en mix tot die helemaal is opgenomen. Schep het eiwitschuim in 4 flinke bergjes op de bakplaat en zet ze ongeveer 1 uur op de onderste richel in de oven. Schakel dan de oven uit en laat de meringues in de oven volledig afkoelen. Rooster de pistachenoten 3 minuten in een droge koekepan, laat ze op een bord afkoelen. Verwarm de honing 20 seconden in de magnetron en roer hem om met de rst van het citroensap en de saffraan. Leg elke meringue op 2 plakken mango, schenk het honingmengsel erover en bestrooi met de pistachenoten. Voorbereiding stijd: 0-10 minuten Gang: Nagerecht Smaak: Zoet Techniek: Bakken in oven Soort gerecht: Nagerecht Uit eigen keuken: Nee (i)
Meringues Met Mango En Pistachenootjes is een recept van Smulweb.nl