Champagnesorbet KERST 2006

20-30 min -
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Laat de gelatineblaadje in lauw water weken. Breng het water en de suiker aan de kook en laat 5 minuten zachtjes koken. Haal van het vuur en roer er, nadat de suikersiroop voldoende afgekoeld is, de champagne en de citroensap onder. Roer de gelatineblaadje eronder en zorg dat alles goed opgelost is. Laat de sorbet verder afkoelen en draai daarna af in ijsmachine. Vul een champagneglas half met de champagnesorbet en vul aan met in vieren gesneden aardbeien.

Champagnesorbet KERST 2006 is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Champagnesorbet met chocolademousse
20 min Nagerecht
Bekijk recept
Champagnesorbet
Bekijk recept
Champagnesorbet Met Aardbeien
30-60 min - Nagerecht
Bekijk recept
Champagnesorbet
20-30 min -
Bekijk recept