Kruiden Risotto

4
20-30 min -
Bijgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Maak bouillon van 1 groentenbouillionblokje en ? l water. Fruit het sjallotje ca 5 minuten in wat olie en knijp dan de knoflook met de knijper boven de pan uit. Voeg nu de rijst toe en bak die onder voortdurend roeren gedurende een minuut of twee mee. Voeg dan 1 dl wijn toe en daarna de bouillon. Doe de deksel op de pan en zet hem op een plaatje op een klein pitje.Na ongeveer 20 minuten is de rijst "droog" genoeg. Nu mag je de basilicum, kaas, de rest van de wijn en de boter er doorroeren. Even een minuutje goed blijven doorscheppen. Op smaak maken met zout en peper.

Kruiden Risotto is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Risottorijst met zeekraal en tijgerganalen
45 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Risotto met tuinerwten uit Veneto
30 min Voorgerecht
Bekijk recept
Risotto met raapstelen en rucola
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Risotto primavera
35 min Bijgerecht
Bekijk recept

Krabquiche met verse kruiden
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Linguine met kruiden
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gnocchi met Italiaanse kruiden en geroosterde paprika
15 min Bijgerecht
Bekijk recept
Gebakken aardappels met verse kruiden
40 min Bijgerecht
Bekijk recept