- Ontzwoerd het spek en halveer de plakjes in de lengte. - Maak de spruitjes schoon, kook ze beetgaar en wikkel ze in een stukje spek. - Snijd de zalmfilet in 4 blokjes. - Pel de scampi, ontpit de pruimen en wikkel ook deze in een reepje spek. - Verdeel de geitenkaas in vieren, vorm er bolletjes van en wikkel die goed in 2 stukjes spek om te voorkomen dat de kaas gaat lekken. - Maak de paprika schoon en snijd hem in blokjes. - Doe de mosterd, het ei, de ui, de paprikastukjes en de honing in een kom en mix ze fijn. - Voeg geleidelijk de olie en de azijn toe en breng op smaak met peper en zout. - Prik met elk soort spekpakje een houten spiesje vol. - Verdeel de sla over 4 borden en lepel er wat dressing over. - Bak de spiesjes circa 2 minuten in een klontje boter en schik ze op de sla.
Spiesjes Van Gevulde Spekreepjes Met Peperdressing is een recept van Smulweb.nl