Zoek
Frambozensorbet
4
20-30 min -
Smulweb.nl
Nagerecht
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
500 g frambozen
200 ml sinaasappelsap
1 eetl. citroensap
blaadjes munt of citroenmelis Voorbereiding Maak de frambozen schoon en pureer ze met sinaasappelsap en citroensap met de staafmixer
of in de keukenmachine of blender. Giet de vruchtenpuree in een lage schaal of diepvriesdoos en zet deze in de diepvries. Roer de sorbet na 1 uur goed door om de vorming van grove ijskristallen te voorkomen. Laat het ijs minimaal 3 uur bevriezen. Bereidingswijze Serveer het ijs met gehakte blaadjes munt of citroenmelisse. Serveertips Suggestie:
Het ijs kan ook worden ingevroren in ijslollyvormpjes. Bron Boodschappen Foto's /
Bereiding
Serveer het ijs met gehakte blaadjes munt of citroenmelisse.
Frambozensorbet is een recept van
Smulweb.nl
Dit vind je misschien ook lekker
Gazpacho van witte chocolade en kokosnoot, frambozensorbet
20 min
Nagerecht
Bekijk recept
Clownpannenkoek met fruit
20 min
Nagerecht
Bekijk recept
Pink Champagne
10 min
Snack
Bekijk recept
Frambozensorbet met rozenlikeur
10 min
Nagerecht
Bekijk recept
Gazpacho van witte chocolade en kokosnoot, frambozensorbet
20 min
Nagerecht
Bekijk recept
Clownpannenkoek met fruit
20 min
Nagerecht
Bekijk recept
Pink Champagne
10 min
Snack
Bekijk recept
Frambozensorbet met rozenlikeur
10 min
Nagerecht
Bekijk recept