Vermeng de suiker met het sap en water en roer op het vuur,zonder aan de kook te laten komen,tot de suiker opgelost is . Breng het suikerwater aan de kook en laat het,onafgedekt en zonder roeren,ca. 12 minuten zachtjes doorkoken of tot de siroop iets ingedikt is(de siroop mag niet van kleur veranderen). Laat de siroop afkoelen . Mix de mango glad. Roer met de passievrucht door de suikersiroop en schenk in een diepvriesdoos van 20 x 30 cm. Dek de doos af met folie en vries het mengsel in tot het net vast begint te worden . Klop het sorbetmengsel met de elektrische handmixer dik en luchtig . Doe terug in de doos en laat afgedekt bevriezen . Klop het mengsel nogmaals in een grote kom . Voeg een voor een de eieren toe . Klop het mengsel luchtig en doe het terug in de diepvriesdoos . Laat het opnieuw helemaal bevriezen . Per portie: 0,1 g vet; 1704 kj. Bewaren : De sorbet kan tot een week tevoren klaargemaakt worden.
Sorbet Van Mango, Appel En Passievrucht is een recept van Smulweb.nl