Linzen-Risotto Schotel

4
20-30 min -
-
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Was de rijst tot er helder water afkomt. Laat ze goed uitlekken in een vergiet. Verwarm de olie in een braadpan met dikke bodem. Fruit de knoflook met de peper en de ui. Als de ui glazig is voeg je de rijst toe en die fruit je een paar minuten mee. Dan voeg je het water, de bouillonblokjes, de kruiden en de linzen toe. Doe de deksel op de pan en draai het vuur zo laag mogelijkNa ca 15 minuten doe je de tomaten die je klein gemaakt hebt, hun sap en de wijn erbij. Nog een 5 minuten door laten sudderen. Opsmaak maken met zout en peper.

Linzen-Risotto Schotel is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

De levensgevaarlijke spin
35 min Nagerecht
Bekijk recept
Ovenfarfalle met zalm en prei
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zalm broccoli schotel
25 min+ 15 min oventijd - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gegratineerde vis en wittekool schotel
35 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept

Spinazie-linzensalade met kalkoen en sinaasappel
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Linzensalade met feta, kerstomaten en jonge spinazie
Lunchgerecht
Bekijk recept
Worst-linzenschotel
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Maaltijdsoep met linzen en chick’pieces
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept