Chinese roerbaknoedels

4
20 min
Hoofdgerecht
3 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Bereid de eiermie volgens de aanwijzingen op de verpakking. Roer de noedels na 2 min. met een vork los. Giet ze af en laat ze uitlekken. Verhit een wok, voeg 2 el olie toe en bak de runderreepjes al omscheppend 4 minuten. Schep het vlees uit de pan. Schenk nog 2 el olie in de wok en bak de courgette in 2-3 min. al omscheppend knapperig gaar. Schep de runderreepjes met de noedels door de courgette. Meng het gemberpoeder met de sojasaus en schep dit door de noedels. Breng het gerecht op smaak met peper en verdeel het over 4 kommen. Geef er de pittige rauwkost bij.

Chinese roerbaknoedels is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Roerbaknoedels met lychees
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zoetzure roerbaknoedels
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Oosterse noedels bij je thuis
20 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Japanse kipfilet met roerbaknoedels en sesam
20 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept

Koolvis met Chinese groenten
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Chinese kip in hoisinsaus
140 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Chinese lasagne met gehakt en garnalen
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Groene kruidenmie met spitskool
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept