Quiche met gerookte zalm en fijne kruiden

4 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Een taartvorm van ongeveer 25 centimeter diameter bekleden met het bladerdeeg en met een vork gaatjes prikken in de bodem. Op het deeg een vel aluminiumfolie aanbrengen en daarop de witte bonen schikken (zo wordt voorkomen dat het deeg zou rijzen tijdens het voorbakken). Gedurende een zevental minuten laten bakken in een voorverwarmde oven van 180 graden. Ondertussen de eieren loskloppen met de room, de melk, peper, zout, nootmuskaat en de fijngehakte kruiden. De gerookte zalm in reepjes snijden. De taartbodem uit de oven halen, de folie en de bonen verwijderen. De bodem beleggen met de zalmreepjes, overgieten met het eiermengsel en nog een half uurtje verder laten bakken in de oven. De quiche in porties verdelen en serveren op warme borden.

Quiche met gerookte zalm en fijne kruiden is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Krabquiche met verse kruiden
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Linguine met kruiden
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gnocchi met Italiaanse kruiden en geroosterde paprika
15 min Bijgerecht
Bekijk recept
Gebakken aardappels met verse kruiden
40 min Bijgerecht
Bekijk recept

Krabquiche met verse kruiden
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Groentequiche
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Fantasiaquiche met pinda's
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zuurkoolquiche
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept