Dipsaus voor koude groentjes als aperitief

3 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

meng de magere yoghurt met de geraspte gember, de mayonaise, de ketchup, de wijnazijn en het paprikapoeder. Breng op smaak met peper

Dipsaus voor koude groentjes als aperitief is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Toastjes met foie gras en pruimencoulis
Snack
Bekijk recept
Pootjebaden in mayo-ketchupsaus voor rauwkost
10 min Snack
Bekijk recept
Krokante sigaren met spinazie en feta
20 min Snack
Bekijk recept
Aperitiefsnoepjes met grijze garnalen
20 min Snack
Bekijk recept

Lentegroenten met geitenkaas-honingraatdip
15 min Snack
Bekijk recept
Tempura van tilapia en zomergroenten
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pootjebaden in mayo-ketchupsaus voor rauwkost
10 min Snack
Bekijk recept
Reuzengarnalen met sherrydip
10 min Snack
Bekijk recept