Hutsepot van Liliane

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Spek aanbraden in olijfolie Ribbetjes bijvoegen en ajuin – en selder en chilipeper en water en bouillon. Toch een uur laten koken Dan spruiten en wortelen toevoegen en een half uur laten koken ‘s anderendaags – vet afschrapen Aardappelen bijvoegen en goed opwarmen gedurende ongeveer een half uur De chipolata en merguez apart bakken en toevoegen op ’t einde. Opdienen met barbecuesaus en mosterd

Hutsepot van Liliane is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Pasta met gorgonzola €“ walnootsaus
0 min
Bekijk recept

ANTWERPSE HUTSEPOT
0 min
Bekijk recept
Gitte's hutsepot
0 min
Bekijk recept
Mama's hutsepot
0 min
Bekijk recept
Hutsepot van mama Anna
0 min
Bekijk recept