Kabeljauw met spekjes en Sherry

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Laat een eetlepel boter smelten in een diepe pan. Bak er de spekjes en alle groenten beetgaar in. Voeg er een eetlepel olijfolie aan toe, het half glas Sherry en kruid met peper, zout en wat provençaalse kruiden. Hou de groenten warm. Wentel de kabeljauw in wat bloem. Schud het overtollige bloem goed af en bak de kabeljauw gaar in een pan met wat gesmolten boter. Schik de kabeljauw op een bord en drapeer het groentenmengsel samen met het vocht erover. Dien op met rijst, aardappelen of brood.

Kabeljauw met spekjes en Sherry is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Tempura van tilapia en zomergroenten
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Vijfkruiden-karbonades
45 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Hollandse garnalensoep met sherry
25 min Voorgerecht
Bekijk recept
Reuzengarnalen met sherrydip
10 min Snack
Bekijk recept

Kabeljauw met Provençaalse groenten en aardappel-knoflookpuree
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tuinerwten-muntpuree met kabeljauw en chorizo
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Oosterse kabeljauw met noedels
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Chili-kabeljauw met broccoli en aardappels
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept