Linzen met champignons, uien en tomaten

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Doe de linzen met de groentebouillon in een pan, breng het aan de kook en laat het 45 minuten koken. Maak de uien schoon en snijd ze in ringen. Ontvel de tomaten en snijd ze in stukjes. Maak de champignons schoon en snijd ze in plakjes. Snijd de augurken in kleine stukjes. Verhit de boter in een pan en bak hierin de ui ringen lichtbruin. Voeg de stukjes tomaat toe, draai de hittebron laag en laat het 5 minuten zachtjes sudderen. Voeg de champignons toe en laat alles nog 5 minuten zachtjes sudderen. Roer dit mengsel met de augurken, peterselie, zout en peper door de gare linzen. Laat het gerecht goed warm worden.

Linzen met champignons, uien en tomaten is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Pasta met tomaten-vissaus
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Eiersalade met cherry tomaten
20 min
Bekijk recept
Tomaten-currydip
5 min Bijgerecht
Bekijk recept
Gegrilde zalm met tomaten-olijvensalade
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Spinazie-linzensalade met kalkoen en sinaasappel
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Linzensalade met feta, kerstomaten en jonge spinazie
Lunchgerecht
Bekijk recept
Worst-linzenschotel
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Maaltijdsoep met linzen en chick’pieces
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept