Pardanosnitzel met broccoli

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

- Aardappelen in pan met weinig water en zout in ca. 12 à 14 minuten gaar koken.
- Intussen bosuitje schoonmaken en heel fijn snipperen.
- Korstjes van kaas snijden en boven kom de kaas grof raspen.
- Tacokruiden, gembersiroop en helft van bosui erdoor mengen, zodat een samenhangende massa ontstaat. Hiervan vier kleine dunne schnitzels vormen.
- In pan met weinig water en zout broccoliroosjes in ca. 5 minuten beetgaar koken.
- Intussen in diep bord ei loskloppen.
- Op plat bord paneermeel strooien.
- Schnitzels eerst dor ei halen, dan door paneermeel wentelen, zodat alle kanten bedekt zijn met paneermeel. Dit nog een keer herhalen.
- In koekepan boter verhitten en schnitzels in ca. 2 minuten bruin bakken. Halverwege keren.
- Aardappels en broccoli afgieten en over twee borden verdelen. Kruidenboter op aardappels leggen en laten smelten.
- Schnitzels ernaast leggen en bestrooien met de rest van de bosui.

Pardanosnitzel met broccoli is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Gegrilde broccoli met tomaatjes en balsamico
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Pasticcio met drie kazen en broccoli
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Broccoli en wortel met gember-chilisaus
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Varkenshaas met cranberry-appelsaus
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept