- Aardappelen in pan met weinig water en zout in ca. 12 à 14 minuten gaar koken. - Intussen bosuitje schoonmaken en heel fijn snipperen. - Korstjes van kaas snijden en boven kom de kaas grof raspen. - Tacokruiden, gembersiroop en helft van bosui erdoor mengen, zodat een samenhangende massa ontstaat. Hiervan vier kleine dunne schnitzels vormen. - In pan met weinig water en zout broccoliroosjes in ca. 5 minuten beetgaar koken. - Intussen in diep bord ei loskloppen. - Op plat bord paneermeel strooien. - Schnitzels eerst dor ei halen, dan door paneermeel wentelen, zodat alle kanten bedekt zijn met paneermeel. Dit nog een keer herhalen. - In koekepan boter verhitten en schnitzels in ca. 2 minuten bruin bakken. Halverwege keren. - Aardappels en broccoli afgieten en over twee borden verdelen. Kruidenboter op aardappels leggen en laten smelten. - Schnitzels ernaast leggen en bestrooien met de rest van de bosui.