Ravioli met spinazie

3 sterren op basis van 3 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Voorbereiding
: - Kneed de bloem met de eieren en het zout tot een gladde deeg gedurende 10 minuten, laat 25 minuten rusten en rol dan zo dun mogelijk uit.
- Maak dan de farce door de spinazie grof te hakken en te vermengen met de ricotta en breng op smaak met peper en nootmuskaat.
- Snij het deeg in repen en leg er de vulling in kleine hoopjes op, dek af met een tweede laag deeg en snij met een scherp mes of een deegrolletje in vierkantjes. Druk de randen goed aan met de vingers, en kook beetgaar in heet water en dien op met verse geraspte parmezaan en gesmolten boter.

Ravioli met spinazie is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Spinazie met pesto-kip
25 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pasta con spinaci e pancetta con mozzarella (Pasta met spinazie, spek en mozzarella) & Insalata die fagioli e tonno (Salade witte bonen met tonijn)
1 uur-
Bekijk recept
Linzensalade met feta, kerstomaten en jonge spinazie
Lunchgerecht
Bekijk recept
Spinazie met spek & aardappel uit de oven
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Ravioli met champignonvulling
60 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Ravioli met pompoen en salieboter
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kinderkaasfondue met ananas
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Ravioli aperti
25 min Voorgerecht
Bekijk recept