Rundslapjes met stroganoffsaus

3 sterren op basis van 3 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

De grofgehakte uien goudgeel braden in de vetstof een bestrooien met bloem ,de bouillon toevoegen en de saus 15' laten doorkoken. Op smaak brengen met mosterd,zout,citroensap,deglaceren met de vodka.De room toevoegen en er de champignons,de augurkjes en de paprika’s in opkoken. De kleine lapjes vlees braden in vetstof.[b] Het vlees moet vanbinnen rosé blijven,anders wordt het taai.[/b] Het uitgebraden vleesvocht mengen met de saus. Het vlees toevoegen maar niet meer laten meekoken. Schik in het midden van een grote ovalen schotel , gekookte rijst , schik daarop de stukjes vlees, schep daarover de saus. Versier de schotel met gehakte peterselie en tomatenschijfjes.

Rundslapjes met stroganoffsaus is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Stroganoffsaus
15 min-
Bekijk recept
Funpasta met kip en stroganoffsaus
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Balletjes in stroganoffsaus
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Paddestoelenragout met schnitzelreepjes
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Runderbanaan
Langer dan 1 uur - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Rundsgebraad met bananen en paprika's
0 min
Bekijk recept