- De knoflook in flinterdunne plakjes snijden en de filets ieder met 6 dunne plakjes knoflook besteken. - De vis op smaak brengen met zout en peper. De witte wijn, fond en Noilly Prat, samen met de sjalotten, tijm, laurier en gekneusde peperkorrels tot 1 deciliter inkoken en het dan zeven. - Ondertussen met behulp van de mandoline en een rond stekertje mooie, dunne, ronde plakjes van de rettich en de aardappels maken en deze in de boter om en om goudbruin bakken. In de vorm van een cirkel op een warm bord leggen. - De 4 filets in 25 gram boter lichtjes aan beide kanten bakken en in een ovenvaste schaal leggen. - Het overtollige vet weg gooien en de pan afblussen met de eerder gemaakte saus. Dit met 25 gram boter monteren en op smaak brengen met zout, peper en citroensap. - De filets in 1 minuut in een hete oven (ca. 200 graden Celsius) gaar laten worden en de filets op de plakjes rettich en aardappel leggen. Op het laatste moment de fijn gesneden peterselie aan de saus toevoegen en de saus om de filets heen scheppen.
Gegrilde Zeewolffilet met knoflook is een recept van Jerryke's Cuisine