Kippenhapjes met kerrie en selder

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Voorbereiding
: Het kippenvlees in kleine blokjes snijden. De ui en de selderij schoonmaken en in fijne stukjes snijden. De appel schillen, ontpitten en in kleine blokjes verdelen. De olie verhitten en het kippenvlees goudbruin bakken. Kruiden met zout en peper. De fijngesneden groenten toevoegen alsook de geperste knoflook. De appel toevoegen en even laten gaarstoven. Bestuiven met bloem en kerrie. Het vuur lager draaien en er de tomatenpuree en de room doorroeren. Kruiden met peper en zout en nog enkele minuten laten doorwarmen en indikken. Serveren in warme bladerdeegpasteitjes, in kleine flensjes of als lepelhapjes.

Kippenhapjes met kerrie en selder is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Groentesoep met chorizo
Bekijk recept
Groen sapje
5 min Snack
Bekijk recept
Zoutarme, gegrilde tijgergarnalen, salade met witte bonen
20 min Lunchgerecht
Bekijk recept
Driehoekjes van selder met roquefort
20 min Snack
Bekijk recept

Kippenhapjes "Cajun"
10 min Voorgerecht
Bekijk recept
Kippenhapjes met gember
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kippenhapjes met kerrie en selder
25 min Bijgerecht
Bekijk recept
Provençaalse kippenhapjes
Bekijk recept