Provencaalse Snapper

4
10-20 min -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Leg de snapper of meerval in de pan en draai het vuur laag tot middelhoog vuur. Bak de snappers 6 tot 10 minuten en draai ze halverwege de baktijd om. Neem ze uit de pan als ze gaar zijn. Leg de filets voorzichtig op een stuk bakpapier. Zet ze in de oven om warm te houden. Doe de olijven, kappertjes, tomaten en sjalotjes in de pan. Roer er de rozemarijn en knoflook door en voeg de wijn toe. Laat 5 minuten smoren. haal de filets uit de oven, leg ze op een schaal en giet de groetenmix erbovenop.

Provencaalse Snapper is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Red Snapper Uit De Oven
Langer dan 1 uur - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Red Snapper
20-30 min -
Bekijk recept
Orata Estiva : Zomergoud Of Geroosterde Snapper
20-30 min -
Bekijk recept
Escabeche Van Red Snapper Met Wilde Rijstsalade
30-60 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept

Olijfolie met Provencaalse aromas
Bekijk recept
Provençaalse velouté met mosselen
35 min
Bekijk recept
Provençaalse ratatouille
Bijgerecht
Bekijk recept
Provençaalse pasta met tonijn en tomaat
20 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept