Wienerschnitzels met bloemkool en rauwe ham

4
20 min
Hoofdgerecht
3 sterren op basis van 3 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Kook de bloemkool in kokend water met zout in ca. 8 min. beetgaar. Giet af. Verhit 2 el olie in een koekenpan en bak de aardappelschijfjes in 12 min. goudbruin en gaar, schep regelmatig om. Voeg de laatste 2 min. de zuivelspread toe. Verhit in een andere koekenpan 4 el olie en bak de schnitzels volgens de aanwijzingen op de verpakking goudbruin. Voeg de ham toe en bak deze in 3 min. uit. Verwarm ondertussen de reuzenbonen in het vocht uit het blikje 3 min. Giet af. Verdeel de schnitzels, de bloemkool, de aardappelschijfjes en de reuzenbonen over 4 borden en leg er een plakje ham op.

Wienerschnitzels met bloemkool en rauwe ham is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Ovenschotel met boursin en ham
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Warme bonensalade met krokante ham
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Schorseneren met ham en ei
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Sandwich ham met geroosterde tomaat
20 min
Bekijk recept

Schnitzel, citroen en courgette
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Weense rode kool met Wienerschnitzel
30 min-
Bekijk recept
Schnitzel met gegrilde courgette
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Schnitzels met salade
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept