2 Plaats een laag vant vlees in plastiek bak en besprenkel met azijn en Worcestersaus mengsel. Plaatsoe dikste stukken onderin
3 Naar elke laag vlees goed met azijn mengsel besprenkelen en maak vocht op. Het kan zijn dat er van de specerijen over blijven.. bewaar het droog voor een volgende keer.
4 Laat staan vlees voor 24 uur op koele plaats te marineren (niet in koelkast)
5 Haal vlees uit plastiek bak
6 Zeef azijn/worcestersaus mix
7 Voeg 1 liter warm water eraan toe
8 Dip de vlees in azijn mengsel en verwijder onder azijn/mix enige zout en specerijen wat nog aan vlees zit
9 Droog vlees tussen twee theedoeken of keukenpapier heel goed 1
0 Rijgt vlees aan een touw of ijzere haken en hang op in een goed doorluchte droge en koele ruimte 1
1 Laat ten minste 4 dagen drogen 1
2 Snij flinterdunne olakjes vlees eraf met scherpe mes