Krielaardappelen Met Rozemarijn En Knoflook

4
10-20 min -
Bijgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Smelt de boter en pers de gepelde knoflookteentjes erboven uit. Neem de pan van het vuur en roer de olie door de boter. Knip 3 takjes rozemarijn in stukjes van circa 3 cm. Meng, in een Lage, wijde ovenschaal, de aardappelen, het knoflookmengsel en de rozemarijn door elkaar. Leg het vierde takje rozemarijn er in z′n geheel tussen. Verwarm de oven voor op 200 ?C. Zet de aardappelen in het midden van de oven en bak ze in circa 20 minuten goudbruin en helemaal gaar; schep de aardappelen 1 a 2 keer om.

Krielaardappelen Met Rozemarijn En Knoflook is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Spaghetti met tomaatjes en zoete knoflook
30 min-
Bekijk recept
Gemarineerde kaas
30 min Snack
Bekijk recept
Pulled pork met venkelzaad, knoflook en citroen
315 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pasta met kaas-garnalensaus
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Kippenblokjes met champignons en dragon
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Forel met kruidenvulling
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Preisalade met gerookte kip
20 min Bijgerecht
Bekijk recept
Goedgevulde maaltijdsalade met kip
20 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept