Broccolicrèmesoep met paling en amandelen

4
20 - 30 min -
-
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Rooster de amandelen in een droge koekenpan goudbruin en zet ze terzijde. Verdeel de broccoli in roosjes en de stronk in plakjes. Schil de aardappels en snijd ze in stukjes. Kook de broccoli en de aardappels 10 minuten in de visbouillon. Voeg de wijn, de slagroom en peper toe. Pureer de soep met een staafmixer of in een keukenmachine. Snijd de paling is smalle reepjes. Roer ze met de peterselie door de soep. Warm de soep zachtjes door. Serveer de soep met daarin een plakje citroen en bestrooid met geroosterde amandelen. Lekker met boerenbruinbrood bij met citroenboter; boter gemengd met citroenrasp, peper en knoflook

Broccolicrèmesoep met paling en amandelen is een recept van Visrecepten

Dit vind je misschien ook lekker

Frangipane met vanillesaus
30 min- Nagerecht
Bekijk recept
Curry van bloemkool en kikkererwten, gekruide rijst met amandelen
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Croissant met honing en geroosterde amandelen
5 min
Bekijk recept
Griekse yoghurt met zelfgemaakte notenmuesli
15 min
Bekijk recept