Pot Au Feu, Zeekreeftjes, Tongfilets En Oesters

10-20 min -
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Snijd alle groenten - met uitzondering van de spinazie - in vorm en kook ze beetgaar in gezouten water. Verfris onmiddellijk onder koud stromend water om de kleur te bewaren. Laat intussen de witte wijn met de sjalotten, de geplette peper, tijm en laurier inkoken tot stroopdikte. Voeg dan de visfond toe en laat opnieuw tot de helft inkoken. Voeg dan de room toe, kook nog eens op en zeef dan door een fijne zeef. Werk de saus af met enkele stukjes koude boter en een scheutje citroensap. Warm het kreeftenvlees en de oesters op in de saus, en de groenten in wat gesmolten boter. Stoof de spinazie aan, gekruid met peper en zout. Stoom de tongfilets in 2 minuten gaar. Schik per persoon 1 oester terug in zijn schelp.

Pot Au Feu, Zeekreeftjes, Tongfilets En Oesters is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Oesters in bieslookvinaigrette
10 min Snack
Bekijk recept
Oesters met wasabi en foreleitjes
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Warme oesters met twee sauzen
35 min Voorgerecht
Bekijk recept
Trio van gegrilde oesters
30 min Voorgerecht
Bekijk recept

Kipsaté met komkommer-wortelsalade
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Clafoutis Limousin (kersengebak)
15 min Gebak
Bekijk recept
Boerenmeisjes
5 min
Bekijk recept
Clubsandwich met forelsalade
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept