Marokkaans Kippen-gehaktbrood

30-60 min -
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Het gehakt met de kruiden, rozijnen, olijven, brood en ei mengen en overdoen in de magnetronbestendige cakevorm. Het gehaktbrood (onafgedekt) in circa 18 minuten op half vermogen gaar laten worden en afgedekt circa 8 minuten laten nagaren. Voor het serveren het gehaktbrood in plakken snijden, deze op een schaal leggen en met plakjes citroen, takjes koriander garneren.

Marokkaans Kippen-gehaktbrood is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Meatloaf
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gehaktbrood
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gehaktbrood met ei en champignons
45 min-
Bekijk recept
Gehaktbrood met ei en champignons
45 min-
Bekijk recept

Visskewers met een marinade van gekonfijte citroen, gekonfijte citroendip en citroensalsa
30 min-
Bekijk recept
Kiptajine met wortel en courgette & Tajine met gamba’s
1 uur-
Bekijk recept
Salade van kikkererwten op z’n Marokkaans
15 min Bijgerecht
Bekijk recept
Marokkaans gekruide Lamsfilet, saus met koriander en harissa
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept