Visgoulash

4
20-30 min -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Kook de rijst volgens de gebruiksaanwijzing. Bak de spek in wat boter of olie; voeg de stukken vis toe en bak deze ca. 2 min. mee. Haal de vis en het spek uit de pan. In de pan doen: boter en gesneden ui; deze fruiten. Toevoegen: reepjes paprika, plakjes tomaten, champignons, uitgeperste knoflook, paprikapoeder, peper. Dit ca. 2 minuten laten koken. Voeg vis + spek weer toe en een blikje tomatenpuree. Laat alles ca. 8 min. koken. Voeg op het laatst de zure room toe (daarna niet meer laten koken! Opwarmen mag wel)

Visgoulash is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Paprika-visgoulash
30 min-
Bekijk recept
Visgoulash
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Visgoulash
10-20 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Visgoulash
20-30 min - Bijgerecht
Bekijk recept

Paprika-visgoulash
30 min-
Bekijk recept
Visgoulash
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Visgoulash
10-20 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Visgoulash
20-30 min - Bijgerecht
Bekijk recept