In midden van oven vis in 10-15 minuten laten garen, tussentijds controleren op gaarheid en eventueel nog wat extra water toevoegen. Intussen riozijnen in kommetje met warm water ca. 5 minuten laten weken. In kommetje met klein laagje water saffraandraadjes laten weken. Ui pellen. halveren en in halve ringen snijden. In pan rest van olie verhitten. Ui, zout en peper ca. 2 minuten zachtjes bakken. Saffraandraadjes met weekvocht toevoegen en kort laten koken. Rozijnen in vergiet afspoelen met water. Rozijnen aan uimengsel toevoegen en ca. 3 minuten zachtjes laten koken. Eventueel extra water toevoegen. Vis over twee borden verdelen en ui-rozijnenmengsel erover scheppen.
Dorado Op Z'n Marokkaans is een recept van Smulweb.nl
Dit vind je misschien ook lekker
Visskewers met een marinade van gekonfijte citroen, gekonfijte citroendip en citroensalsa