Lamsvlees Pompoenschotel Met Couscous

4
20-30 min -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

In kom doen:couscous, 1/4 lauw water, 1/2 tl zout, rozijnen, amandelen, kaneel en citroenrasp. Door elkaar roeren. Grote pan voor de helft vullen met water. Aan de kook brengen. Couscous in zeef doen en laten uitlekken. Zeef met couscous in de pan hangen. Met deksel op pan water ca. 15 min. laten koken, terwijl waterdamp door couscous komt. Vleesmengsel zachtjes verwarmen. Olijven erdoor scheppen. Op smaak brengen met zout en chilipeper. Couscous overdoen in schaal en met houten lepel los scheppen. Vleesmengsel overdoen in andere schalen.

Lamsvlees Pompoenschotel Met Couscous is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Couscous met gehaktsaus en witte kaas
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Couscoussalade met tonijn
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kip in citroensaus met groene couscous
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kruidige bloemkoolcouscoussalade
10 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept

Lamsboutsalade met tomaat-sojasalsa
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Lamsbout met rozemarijn
5 min Bijgerecht
Bekijk recept
Lamsstoofpot
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Marokkaanse lamsspiesjes
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept