Marokkanse Gehaktsaus Met Kikkererwten

4
30-60 min -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Bak de amandelen in wat olijfolie goudbruin. Schud ze om met zout en cayennepeper, laat ze uitlekken en afkoelen op keukenpapier. Hak ze grof. Roer de rozijnen en kikkererwten door de vleessaus en laat nog 15 minuten sudderen. Roer voor het opdienen de gehakt koriander door de saus.

Marokkanse Gehaktsaus Met Kikkererwten is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Bloemkoolcurry met ananas-amandelsalsa
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Scampi met hummus en lauwwarme sesamvinaigrette
40 min Voorgerecht
Bekijk recept
Bietenhummus
10 min Snack
Bekijk recept
Kikkererwten-paprikastoofpot
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Marokkanse kiptajine
145 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kruidige Marokkanse Gehakttaart
Langer dan 1 uur - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Marokkanse Kip
30-60 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kruidige Marokkanse Gehakttaart
Langer dan 1 uur - Hoofdgerecht
Bekijk recept