Chocolademousse Met Cointreau En Frambozen

2
10-20 min -
Nagerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Breek de chocolade in stukjes en smelt dit au bain-marie of in een kom boven heet water Klop de slagroom half stijf samen met de honing. Hak de nougat fijn en schep deze door de slagroom Roer de cointreau door de gesmolten chocolade en spatel dit geleidelijk door de slagroom, meng voorzichtig en niet te lang door elkaar. Dek het mengsel af met plasticfolie en laat dit in de koelkast gedurende 2 uur opstijven. Verdeel de mousse over twee glazen en garneer met de frambozen

Chocolademousse Met Cointreau En Frambozen is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Mango-frambozenjelly's
15 min Nagerecht
Bekijk recept
Boerensalade met Texelse kaas in een weckpot
30 min- Lunchgerecht
Bekijk recept
Salade van rundvlees met frambozen
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Supersnel gebakje met vers fruit
3 min Nagerecht
Bekijk recept

Chocoladecoupes
Nagerecht
Bekijk recept
Witte chocoladetaartjes met frambozen
30wachten min Nagerecht
Bekijk recept
KIT­KAT-M&M-taart
35 min Gebak
Bekijk recept
Chocolademousse met vanilleroom
15 min- Nagerecht
Bekijk recept