Brabantse Hachee

4
Langer dan 2 uur -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Vlees met zout en peper bestrooien en in boter in 5-10 min. rondom bruin bakken. Vlees uit pan scheppen en warmhouden. In achtergebleven braadvet ui en knoflook ca. 8 min. bakken. Vlees in pan terugdoen. Bloem erover strooien en alles goed doorscheppen. Bouillon verwarmen en over vleesmengsel schenken. Ontbijtkoek, kruidnagels, laurier, komijn en azijn toevoegen en hachee afgedekt op zacht vuur 2 - 2 1/2 uur laten stoven.

Brabantse Hachee is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Ovengroenten winter
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Gehakthachee met groentepuree
30 min-
Bekijk recept
Hollandse hachee met rode wijn
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Oud-Hollandse hutspot met snelle hachee
30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept

Brabantse mini-worstenbroodjes
85 min-
Bekijk recept
Brabantse worstenbroodjes
15 min Snack
Bekijk recept
Kip met witloof op Brabantse wijze
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Stoemp op z’n Brabants
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept