Gambas Al Ajillo (knoflookgarnalen)

4
0-10 min -
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Verhit de olie boven een hoog vuur in een koekenpan, doe de garnalen, knoflook en pepertjes in de olie, bestrooi ze met peper en zout en bak ze op een hoog vuur in 2-3 min gaar. Serveer de knoflookgarnalen onmiddelijk. Geef er stokbrood bij. Inplaats van verse garnalen kun je ook voorgekookte diepvriesgarnalen gebruiken. Verwarm voorgekookte garnalen kort, anders worden ze taai.

Gambas Al Ajillo (knoflookgarnalen) is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Antipasti gemengde vis
15 min Voorgerecht
Bekijk recept
Knoflookgarnalen
20 min Bijgerecht
Bekijk recept
Ross Dobson's Thaise knoflookgarnalen
25 min Bijgerecht
Bekijk recept
Knoflookgarnalen met pepertjes
15 min Voorgerecht
Bekijk recept

Kiptajine met wortel en courgette & Tajine met gamba’s
1 uur-
Bekijk recept
Groentekroketjes, lamsgehaktballetjes, pittige gamba's, bruschetta en salade van courgette
2 uur- Bijgerecht
Bekijk recept
Teppanyaki mixed grill
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Provençaalse couscous met gemarineerde gamba’s
1 uur-
Bekijk recept