Zoek
Paha Ajam Panggang
30-60 min -
Smulweb.nl
Voorgerecht
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
zout1 eetl. knoflook1 theel. djahecitroensap2 eetl. ketjap manisolie
Saus djeroek:citroensap100 ml. gekookt water1 eetl. oestersausknoflook
ketoembar2 rode lomboks Voorbereiding Smeer de kippedijtjes in met het mengsel van knoflook
djahe
ketjap,citroensap
olie
zout
en laat het een half uur intrekken.Rooster de dijtjes boven een houtskoolvuur of in de
oven of grill.Zorg er wel voor dat je
voor het roosteren
de dijtjes op diverse
plaatsen met een vork inprikt
zodat het vet eruit kan. Bereidingswijze Maak de saus
door alle ingredienten goed doorelkaar te roeren tot een gelijkmatige saus. Serveertips Serveer de saus en de kippedijtjes in aparte schaaltjes.Selamat Makan ! Foto's /
Bereiding
Maak de saus, door alle ingredienten goed doorelkaar te roeren tot een gelijkmatige saus.
Paha Ajam Panggang is een recept van
Smulweb.nl
Dit vind je misschien ook lekker
BABI PANGGANG
30-60 min -
Voorgerecht
Bekijk recept
Babi panggang
Bekijk recept
Babi panggang-saus (2)
Bekijk recept
Babi panggang-saus (1)
Bekijk recept