Fleispastei (vleespastei)

4
Langer dan 2 uur -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Ham- en kalfslappen heel fijn snijden Ui en knoflook pellen en snipperen Tijmblaadjes van takjes rissen In kom gehakt, vlees, ui, knoflook, tijm, wijn en brandewijn mengen Op smaak brengen met zout en peper Vorm bekleden met plakjes katenspek, spek iets over rand laten hangen Vleesmengsel in vorm scheppen en spek eroverheen vouwen Vorm afdekken met aluminiumfolie en in braadslee of grotere schaal zetten Braadslee vullen met kokend water Pastei in oven zetten, oven verwarmen op 175 ?C of gasovenstand 3 en pastei in ca 1 1/2 uur gaar laten worden Vleespastei helemaal laten afkoelen

Fleispastei (vleespastei) is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Vleespastei uit de oven
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Surinaamse vleespastei
1u40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Vleespastei
1u45 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Vleespastei met pompoen
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept