Boen de aardappeltjes goed schoon en snijd ze in 4 delen Kook de aardappeltjes ca. 5 minuten en laat ze uitlekken in een vergiet Ondertussen kan je de champignons schoonmaken en de grote champignons doormidden snijden De courgette maak je schoon en snijd je ook in grove stukken Paprika maak je ook schoon en snijd je ook in grove stukken De ui maak je ook schoon en snijd je in grove stukken De lente-uitjes was je en snijd je in dunne ringen De knoflook hak je fijn De baconplakjes snijd je in dunne plakjes Doe een beetje olie in de wok en doe alle groente erbij (inclusief knoflook) Roerbak dit in een paar minuten gaar Haal de groente uit de pan en bak in het overgebleven vocht de aardappeltjes (voeg eventueel een klein beetje boter toe) in een paar minuten gaar en goudbruin Voor een lekker smaakje en extra bruin kleurtje kan je een beetje paprikapoeder over de aardappeltjes strooien Voeg daarna de bacon toe en laat dit snel verkleuren tussen de aardappeltjes Daarna voeg je nog de groente toe, goed mengen Verdeel de lente-uitjes en de oregano over het gerecht en weer goed mengen En klaar is die overheerlijke maaltijd
Mediterraan Aardappelschoteltje is een recept van Smulweb.nl