Zoek
Stoofvlees
6
Langer dan 2 uur -
Smulweb.nl
Hoofdgerecht
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
1 kg.riblap,1 kg. uien,1 dl.ketjap,2 teentjes knoflook,3 eetlepels olie,1 eetlepel basterd suiker,1 eetlepel bloem,mespuntje kruidnagel,1 theelepel ketoembar,1,5 eetlepel kerripoeder,2 eetlepels azijn,1theelepel sambal en e.v.t. zout en peper. Hulpmiddelen Snijplank,mes,braadpan Hulpmiddelen - Snijplank,mes,braadpan Voorbereiding Vlees in dobbelstenen snijden,uien snijden.olie verhitten en vlees toevoegen,dan uien er bij,voeg ketjap,azijn en alle kruiden toe en zoveel water ,dat het onder staat. Bereidingswijze Alles laten sudderen en af en toe roeren.dat is ongeveer 3 uur.op smaak maken met peper en zout. Serveertips Met rijst,maar ook lekker door een pak mie. Foto's /
Bereiding
Alles laten sudderen en af en toe roeren.dat is ongeveer 3 uur.op smaak maken met peper en zout.
Stoofvlees is een recept van
Smulweb.nl
Dit vind je misschien ook lekker
Sappig Italiaans stoofvlees
20 min-
Bekijk recept
Griekse stoofschotel
Bekijk recept
Klassiek stoofvlees met rode wijn
15 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kruidig stoofvlees met rodewijnboter
115 min-
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Sappig Italiaans stoofvlees
20 min-
Bekijk recept
Griekse stoofschotel
Bekijk recept
Klassiek stoofvlees met rode wijn
15 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kruidig stoofvlees met rodewijnboter
115 min-
Hoofdgerecht
Bekijk recept