Zoek
Kong Na Mool Moo Chim
20-30 min -
Smulweb.nl
Voorgerecht
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
225 gr. tauge1 eetl. lichte sojasaus2 eetl. sesamolie1 eetl. chilipoeder
2 theel. zout1/2 theel. geperste knoflooksesamzaadjes2 1/2 dl. water1 theel.
zout om in te koken1 lente-uitje
gesnipperd Voorbereiding Was de tauge
verwijder de vliesjes.Doe het in een pan
voeg het water en de theelepel
zout toe en kook het in 15 a 20 minuten zacht.Dek de pan af met een deksel tijdens
het koken en open de deksel niet !Giet de tauge af
laat het goed uitlekken en
knijp het voorzichtig een beetje uit. Bereidingswijze Doe de tauge in een schaal.Voeg de sojasaus
sesamolie
chilipoeder
zout
knoflook en
sesamzaadjes toe.Meng alles goed door elkaar.Het makkelijkste gaat dat met de hand. Serveertips Serveer het als bijgerecht
bestrooid met lenteui.Eet smakelijk ! Foto's /
Bereiding
Doe de tauge in een schaal.Voeg de sojasaus, sesamolie, chilipoeder, zout, knoflook en sesamzaadjes toe.Meng alles goed door elkaar.Het makkelijkste gaat dat met de hand.
Kong Na Mool Moo Chim is een recept van
Smulweb.nl
Dit vind je misschien ook lekker
Kalbi Chim
Langer dan 2 uur -
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Hong Kong Sinaasappelkip
30-60 min -
Hoofdgerecht
Bekijk recept
'Hong Kong' Eend
Langer dan 2 uur -
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kip Cocktail Hong Kong
20-30 min -
Voorgerecht
Bekijk recept
Hong kong fizz
Bekijk recept