Latkes (aardappelkoekjes)

4
10-20 min -
Bijgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

De rauwe aardappelen grof raspen en in vergiet uit laten lekken. Dan laatste water eruit persen en droog deppen met keukenpapier. Ui klein snijden. Eieren klutsen. Alle ingredienten mengen. Mengsel mag niet te stijf worden. De olie heet laten worden. Met een lepel portie maken en deze in de olie leggen. Een beetje platdrukken. Aan beide zijden op niet te hoge temperatuur voorzichtig bakken. Serveren met appelmoes, compote of zure room.

Latkes (aardappelkoekjes) is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Champignons met zoete-aardappelkoekjes
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Aardappelkoekjes met Ardense ham
45 min Voorgerecht
Bekijk recept
Aardappelkoekjes met chutney
30 min Bijgerecht
Bekijk recept
Aardappel-strokoekjes
30 min Bijgerecht
Bekijk recept

LATKES (aardappelkoekjes)
20-30 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Latkes (aardappelpannenkoekjes)
20-30 min - Bijgerecht
Bekijk recept
Latkes
20-30 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Joodse Latkes
20-30 min - Bijgerecht
Bekijk recept