Reibekuchen, Kartoffelpuffer Of Reiberdatschi

4
20-30 min -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

De aardappelen schillen, wassen en raspen (niet te fijn), in een zeef goed laten uitlekken. De ui raspen .Doe de geraspte aardappelen met de ui in een kom, vermeng dit mengsel met de eieren, de bloem, paneermeel en zout. De massa mag niet de vloeibaar zijn, maar ook niet te vast. Verhit de olie in een koekenpan (de olie moet goed heet zijn). Steeds een eetlepel aardappelrasp in de pan leggen, wat platdrukken en goudgeel bakken. De koekjes op keukenpapier laten uitlekken.

Reibekuchen, Kartoffelpuffer Of Reiberdatschi is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker


Reibekuchen
20-30 min - Bijgerecht
Bekijk recept
Reibekuchen
30-60 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gevulde Reibekuchen
30-60 min - Bijgerecht
Bekijk recept
Reibekuchen (duitsland)
10-20 min - Voorgerecht
Bekijk recept