Lamsvlees Met Brabantse Groenten En Kriekbier

4
0-10 min -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Verwarm de olie of boter en bak het in stukjes gesneden vlees hierin aan alle kanten bruin. Kruid het met peper en zout. Hak de ui en het knoflook fijn en laat dit even meekleuren. Strooi de bloem erover, roer goed en laat alles enkele seconden sudderen. Voeg dan de lamsfond en de kriek toe. Laat alles zachtjes koken. Maak de spruitjes, broccoli en boontjes schoon. Blancheer de spruitjes en verdeel de broccoli in roosjes. Maak de wortelen schoon en snijd ze in blokjes. Doe de wortelen, de boontjes en de laurier bij het vlees en laat alles verder sudderen tot het gerecht bijna gaar is. Voeg dan de broccoli en de geblancheerde spruitjes toe. Breng op smaak met peper en zout en serveer hier gebakken krielaardappeltjes bij.

Lamsvlees Met Brabantse Groenten En Kriekbier is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Eendenhaasjes met kersen-biersaus
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Varkenshaas met kriekenbiersaus
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Hertenbiefstuk met kriekenjus
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Flensjes met kriekensaus
20 min Nagerecht
Bekijk recept

Lamsboutsalade met tomaat-sojasalsa
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Lamsbout met rozemarijn
5 min Bijgerecht
Bekijk recept
Lamsstoofpot
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Marokkaanse lamsspiesjes
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept