Kippesoep Met Asperges En Rijst

4
Langer dan 1 uur -
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Breng de stukken kip met 1,2 liter water aan de kook. Schep het schuim eraf. Pel de ui en snijd hem doormidden. Doe de ui, de soepgroenten, het laurierblad, de tijm, de foelie en het bouillontablet in de pan. Laat de soep 45 a 60 minuten zachtjes trekken. Zeef de bouillon. Maak de asperges schoon en snijd ze in stukjes. Kook de asperges en de rijst in de bouillon in ca 20 minuten gaar. Haal het kippenvlees van de botten en snijd het in stukjes. Doe ze in de bouillon. Breng de soep met zout en peper op smaak. Strooi de peterselie erover.

Kippesoep Met Asperges En Rijst is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Gebakken rijst met ananas
40 min Bijgerecht
Bekijk recept
Rijst met courgette en mozzarella (baby 12-18 maanden)
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Fruitige kerriegehaktballetjes met gele rijst
45 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Rijst met ballen
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Kippesoep
30-60 min -
Bekijk recept
Kippesoep
30-60 min -
Bekijk recept
Thaise Kippesoep
10-20 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kippesoep Met Worst En Rijst
30-60 min - Voorgerecht
Bekijk recept