maak een bergje van de bloem met daarin een kuiltje.werk vanuit de kuil de andere ingredienten erdoor,voeg water beetje bij beetje toe.kneed het tot een soepel,elastisch deeg ontstaat en laat dat 30 min. rusten.verdeel het deeg in porties ter grootte van een kippenei en rol die met een deegroller uit tot een dunne ronde lap ter grootte van een koekenpan.verhit de pan op een hoog vuur en bak de piadina′s erinSPINAZIEVULLING:fruit de spinazie met knoflook in de hete oliedruk het vocht eruit,hak het grot en breng het op smaakverdeel over de helft van de nog hete piadina′s en beleg met plakken mozzarellagiet er nogwat olie over,strooi er wat peperingetjes over,klap het dubbel,snij het in puntjen en serveer het directSALAMI-RICOTTAVULLING:meng mascarpone en ricotta en besmeer hiermee de helft van de piadina′sbeleg het met plakken salami,smeer er wat pest over en evt nog wat rucola(wel erg lekker hoor)klap het dubbel,snij het in punten en serveer direct