bekleed de glazen kom aan de binnenkant met plasticfolie,zodat jet de zuccotto na het opstijven makkelijk uit de vorm kunt krijgen.meng in een andere kom de koffie met de likeur.doop de lange vingers een voor een in de koffie en bekleed de binnenkant van de kom ermee(suikerkant naar buiten)rooster de noten in een droge koekenpan of oven goudbruin en laat ze afkoelen.smelt 100 gr van de chocolade en hak de rest grofklop de slagroom stijf met de peodersuiker en spatel de noten,gehakte chocolade en gekonfijte vruchtjes erdoor.schep de helft van het mengsel in de kom en strijk met behulp van een spatel of lepel het glad tegen de rand lange vingersspatel de gesmolten chocolade door de rest van het roommengsel en vul hiermee het middelste gedeelte van de kom.dek het af met de rest van de lange vingers en dek de schaal af met plasticfolie.zet de zuccotto min. 1 uur (maar liever de hele nacht) in de koelkast.sort de zuccotto op een platte schaal,verwijder de folie en bestijf het dunnetjes met chocoladepoeder.snijd de zuccotto aan tafel met een warm mes.