Marokkaanse Groentestoofpot

30-60 min -
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Verhit 3 eetlepels olijfolie in een braadpan en fruit de ui, knoflook en rode peper heel zachtjes aan. Schep de overige groenten erdoor en voeg 1 dl kruidenbouillon, 100 g rozijnen, 1 theelepel kaneel, 1 theelepel gemberpoeder, 1 theelepel zout en veel versgemalen zwarte peper erdoor en stoof de groenten afgedekt in ca. 30 minuten zachtjes gaar. Schep er 1 blik uitgelekte kikkererwten (400 g) door en warm alles nog eens goed door. Serveer het brood erbij.

Marokkaanse Groentestoofpot is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Marokkaanse groentestoofpot met kikkererwten
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Groentestoofpot Uit Afrika
20-30 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Groentestoofpot Met Kikkerertwten
20-30 min -
Bekijk recept
Kip-Groentestoofpot
20-30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept

Couscous met koolraap
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Couscoussalade met kip en peterselie
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Marokkaanse lamsspiesjes
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Marokkaanse couscous-falafelschotel
13 min Hoofdgerecht
Bekijk recept