Feestelijk Gevulde Kalfsfricandeau

6
Langer dan 1 uur -
-
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Vermeng de olijfolie met de kruidenbotermix en bestrijk hiermee het vlees. Breng de oventemperatuur naar 185 gr C. Leg het vlees in een braadslee en zet die in de oven. Na 40 minuten brengt u de temperatuur terug naar 140 gr C, waarna u de fricandeau nog 20 minuten laat staan.

Feestelijk Gevulde Kalfsfricandeau is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Kalfsfricandeau met romige paprikasaus
50 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Rozemarijntoast met vitello
20 min- Voorgerecht
Bekijk recept
Kalfsfricandeau met truffel-peterselievulling
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Snelle vitello tonnato
30 min- Voorgerecht
Bekijk recept

Kinderpannenkoeken feestelijk gevuld
15 min
Bekijk recept
Moorkopsoesjes
15 min Nagerecht
Bekijk recept
Yoghurtgranité met ‘honingtomaatjes’ en aardbeien
2 uur- Nagerecht
Bekijk recept
Feestelijk blije kip in zoutdeeg
2 uur-
Bekijk recept