Fraises-au Choclat, Lekkere Bonbon

4
0-10 min -
-
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Smelt de chocolade au bain marie op laag vuur.Haal van het vuur en voeg naar smaak een scheutje rum toe.Doop de aardbeien in de chocolade.Leg op een schaal en laat ze afkoelen in de koelkast.Koud serveren.

Fraises-au Choclat, Lekkere Bonbon is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Carpaccio bonbons met truffelmayonaise
30 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Tongrolletjes met asperges
Bekijk recept
Zalmbonbons
80 min Voorgerecht
Bekijk recept
Bonbon van carpaccio met kruidensalade
10 min Snack
Bekijk recept

Tarte au fraises
70 min Nagerecht
Bekijk recept
Roomijs met aardbeien romanoff (glace au fraises romanoff)
Bekijk recept
Ijssoufflé met aardbeien ( soufflé glacé aux fraises)
Bekijk recept
Aardbeienijs (glace aux fraises)
Bekijk recept