Doe een scheutje olijfolie in de hapjespan; Rul het gehakt hierin/bak de dobbelsteentjes kipfilet bruin/ roer de tofuh om; voeg de gekookte rijst toe; voeg de mais en kidneyboontjes toe; voeg twee flinke eetlepels salsasaus/tortillasaus toe; voeg 1 eetlepel creme fraiche toe; voeg de knoflook toe; Laat even doorsudderen; Rol per persoon twee tortillapannekoeken uit en vul deze in het midden over de lengte met het mengsel; Rol de tortilla′s weer op en zet vast met een satehprikker; Leg ze naast elkaar op het ovenplateau en bestrooi met de kaas; zet ze ong. 15 minuten in de oven op 180 graden; (hou in de gaten of ze niet te bruin worden); Maak voor de saus: doe het restant salsasaus/tortillasaus in een pannetje; Voeg de rest van de creme fraiche toe; Verwarm door (niet koken); Schil de avocado; Ontpit deze (snij doormidden en trek met mes de pit eruit) en snij per persoon een helft in repen;